Reykjavík Grapevine - 05.04.2013, Blaðsíða 35

Reykjavík Grapevine - 05.04.2013, Blaðsíða 35
R e y k j a v í k C e n t r e Restaurant for over 30 years Bankastræti 2 - 101 Reykjavík - Tel. 551 4430 info@laekjarbrekka.is - laekjarbrekka.is Icelandic Cuisine The only kitchen in Reykjavík open to 23:30 on weekdays and 01:00 on weekends Vesturgata 3B | 101 Reykjavík | Tel: 551 2344 | www.tapas.is RESTAURANT- BAR Taste the best of Iceland ... 5.990 ikr. ... with a spanish undertone Icelandic Gourmet Fiest Starts with a shot of the infamous Icelandic spirit Brennívín Than 6 delicious Icelandic tapas: Smoked puffin with blueberry “brennivín” sauce Icelandic sea-trout with peppers-salsa Lobster tails baked in garlic Pan-fried line caught blue ling with lobster-sauce Grilled Icelandic lamb Samfaina Minke Whale with cranberry & malt-sauce To finish our famous Desert: White chocolate "Skyr" mousse with passion fruit coulis

x

Reykjavík Grapevine

Beinir tenglar

Ef þú vilt tengja á þennan titil, vinsamlegast notaðu þessa tengla:

Tengja á þennan titil: Reykjavík Grapevine
https://timarit.is/publication/943

Tengja á þetta tölublað:

Tengja á þessa síðu:

Tengja á þessa grein:

Vinsamlegast ekki tengja beint á myndir eða PDF skjöl á Tímarit.is þar sem slíkar slóðir geta breyst án fyrirvara. Notið slóðirnar hér fyrir ofan til að tengja á vefinn.