Reykjavík Grapevine - mar. 2023, Blaðsíða 3

Reykjavík Grapevine - mar. 2023, Blaðsíða 3
NATURALLY DELICIOUS The taste of Icelandic lamb is unrivaled. Our pure bred lambs graze free in the pristine wilderness of Iceland, eating luscious green grass, berries and wild herbs such as red clover, Arctic thyme, sedge, willow, thrift and angelica. The end result is a tender fine-textured meat that is both naturally rich in Omega-3 and iron and infused with the flavor of nature. Icelandic lamb is a taste experience beyond compare. www.icelandiclamb.is ICELANDIC LAMB – BEYOND COMPARE

x

Reykjavík Grapevine

Beinir tenglar

Ef þú vilt tengja á þennan titil, vinsamlegast notaðu þessa tengla:

Tengja á þennan titil: Reykjavík Grapevine
https://timarit.is/publication/943

Tengja á þetta tölublað:

Tengja á þessa síðu:

Tengja á þessa grein:

Vinsamlegast ekki tengja beint á myndir eða PDF skjöl á Tímarit.is þar sem slíkar slóðir geta breyst án fyrirvara. Notið slóðirnar hér fyrir ofan til að tengja á vefinn.