Atlantica - 01.11.2000, Síða 12

Atlantica - 01.11.2000, Síða 12
The British-inspired Frog pubs have been a huge success across the channel. Icelander Thor Ragnarsson together with his univer- sity friend Paul Chantler came up with the idea, for their business school project, of a British pub serving real beer in the French capital. They received such excellent marks that the pubs became a reality, with the first, The Frog and Rosbif, opening in 1993. Its success was followed by The Frog and Princess in the Latin Quarter of Paris, as well as branches in Toulouse and Bordeaux. The latest addition is in the charming new Paris “quartier” of Bercy Village, aptly in the city’s old wine warehouses. The atmosphere at the Frog pubs is always buzzing, come noon or night, and the clientele varies from students to stock brokers. Here you will find the best ale in Paris, brewed in huge copper instruments on site. Varieties are plenty and bear witty names such as Inseine, Parislytic, Dark de Triomphe and Real Blonde. The once-a-week student night offers beer and cocktails at a mere 25 francs, and for those essential not- to-be-missed rugby match- es, giant SKY screens come to the rescue. The food ranges from the classic Ploughman’s lunch, excellent hamburgers, sandwiches and steaks to delicious Thai and Indian dishes. A favourite is the mouth-watering Sunday brunch, a feast of English, Continental or American breakfast accompanied by Bucks Fizz or Bloody Mary. AMB Photo credits and address pending, www.frogpubs.com So you finished your meal and now you’re craving for an Irish Coffee. The only obstacle to enjoying this gourmet beverage is that you’re sitting on an aeroplane cruising at an altitude of 30,000 feet. Well, that’s not a problem any more. The Hot Irishman Company has produced a blend of Irish Coffee that is the best in the world no matter where in the world it’s poured. It comes in a bottle that’s a mix of the finest Irish Whisky (four-year-old single malt), dark roasted premium coffee and Irish brown sugar. All you need is hot water and cream. “It’s easy,” says Bernard Walsh, who together with his wife Rosemary founded the Hot Irishman Company in Waterford, Ireland. “Serve it on the aeroplane and your customers will look at you and say, ‘Wow’.” And Icelandair is doing just that, becoming the first transatlantic carrier serving Irish Coffee. Business Class passengers travel- ling from Iceland to North America can now enjoy this luxurious beverage (topped with fresh Icelandic cream) as a regular part of Icelandair’s service. “It’s just one more way to further pamper customers,” says Walsh. Gourmet Irish Coffee on the aeroplane. What ever will they think of next? EW Real Ale in Paris airmail Just Add Water ATL 6/00 09-16 airmail cmsx 18/10/00 10:14 pm Page 10
Síða 1
Síða 2
Síða 3
Síða 4
Síða 5
Síða 6
Síða 7
Síða 8
Síða 9
Síða 10
Síða 11
Síða 12
Síða 13
Síða 14
Síða 15
Síða 16
Síða 17
Síða 18
Síða 19
Síða 20
Síða 21
Síða 22
Síða 23
Síða 24
Síða 25
Síða 26
Síða 27
Síða 28
Síða 29
Síða 30
Síða 31
Síða 32
Síða 33
Síða 34
Síða 35
Síða 36
Síða 37
Síða 38
Síða 39
Síða 40
Síða 41
Síða 42
Síða 43
Síða 44
Síða 45
Síða 46
Síða 47
Síða 48
Síða 49
Síða 50
Síða 51
Síða 52
Síða 53
Síða 54
Síða 55
Síða 56
Síða 57
Síða 58
Síða 59
Síða 60
Síða 61
Síða 62
Síða 63
Síða 64
Síða 65
Síða 66
Síða 67
Síða 68
Síða 69
Síða 70
Síða 71
Síða 72
Síða 73
Síða 74
Síða 75
Síða 76
Síða 77
Síða 78
Síða 79
Síða 80
Síða 81
Síða 82
Síða 83
Síða 84
Síða 85
Síða 86
Síða 87
Síða 88
Síða 89
Síða 90
Síða 91
Síða 92
Síða 93
Síða 94
Síða 95
Síða 96
Síða 97
Síða 98
Síða 99
Síða 100

x

Atlantica

Beinleiðis leinki

Hvis du vil linke til denne avis/magasin, skal du bruge disse links:

Link til denne avis/magasin: Atlantica
https://timarit.is/publication/1840

Link til dette eksemplar:

Link til denne side:

Link til denne artikel:

Venligst ikke link direkte til billeder eller PDfs på Timarit.is, da sådanne webadresser kan ændres uden advarsel. Brug venligst de angivne webadresser for at linke til sitet.