Atlantica - 01.11.2000, Blaðsíða 12

Atlantica - 01.11.2000, Blaðsíða 12
The British-inspired Frog pubs have been a huge success across the channel. Icelander Thor Ragnarsson together with his univer- sity friend Paul Chantler came up with the idea, for their business school project, of a British pub serving real beer in the French capital. They received such excellent marks that the pubs became a reality, with the first, The Frog and Rosbif, opening in 1993. Its success was followed by The Frog and Princess in the Latin Quarter of Paris, as well as branches in Toulouse and Bordeaux. The latest addition is in the charming new Paris “quartier” of Bercy Village, aptly in the city’s old wine warehouses. The atmosphere at the Frog pubs is always buzzing, come noon or night, and the clientele varies from students to stock brokers. Here you will find the best ale in Paris, brewed in huge copper instruments on site. Varieties are plenty and bear witty names such as Inseine, Parislytic, Dark de Triomphe and Real Blonde. The once-a-week student night offers beer and cocktails at a mere 25 francs, and for those essential not- to-be-missed rugby match- es, giant SKY screens come to the rescue. The food ranges from the classic Ploughman’s lunch, excellent hamburgers, sandwiches and steaks to delicious Thai and Indian dishes. A favourite is the mouth-watering Sunday brunch, a feast of English, Continental or American breakfast accompanied by Bucks Fizz or Bloody Mary. AMB Photo credits and address pending, www.frogpubs.com So you finished your meal and now you’re craving for an Irish Coffee. The only obstacle to enjoying this gourmet beverage is that you’re sitting on an aeroplane cruising at an altitude of 30,000 feet. Well, that’s not a problem any more. The Hot Irishman Company has produced a blend of Irish Coffee that is the best in the world no matter where in the world it’s poured. It comes in a bottle that’s a mix of the finest Irish Whisky (four-year-old single malt), dark roasted premium coffee and Irish brown sugar. All you need is hot water and cream. “It’s easy,” says Bernard Walsh, who together with his wife Rosemary founded the Hot Irishman Company in Waterford, Ireland. “Serve it on the aeroplane and your customers will look at you and say, ‘Wow’.” And Icelandair is doing just that, becoming the first transatlantic carrier serving Irish Coffee. Business Class passengers travel- ling from Iceland to North America can now enjoy this luxurious beverage (topped with fresh Icelandic cream) as a regular part of Icelandair’s service. “It’s just one more way to further pamper customers,” says Walsh. Gourmet Irish Coffee on the aeroplane. What ever will they think of next? EW Real Ale in Paris airmail Just Add Water ATL 6/00 09-16 airmail cmsx 18/10/00 10:14 pm Page 10
Blaðsíða 1
Blaðsíða 2
Blaðsíða 3
Blaðsíða 4
Blaðsíða 5
Blaðsíða 6
Blaðsíða 7
Blaðsíða 8
Blaðsíða 9
Blaðsíða 10
Blaðsíða 11
Blaðsíða 12
Blaðsíða 13
Blaðsíða 14
Blaðsíða 15
Blaðsíða 16
Blaðsíða 17
Blaðsíða 18
Blaðsíða 19
Blaðsíða 20
Blaðsíða 21
Blaðsíða 22
Blaðsíða 23
Blaðsíða 24
Blaðsíða 25
Blaðsíða 26
Blaðsíða 27
Blaðsíða 28
Blaðsíða 29
Blaðsíða 30
Blaðsíða 31
Blaðsíða 32
Blaðsíða 33
Blaðsíða 34
Blaðsíða 35
Blaðsíða 36
Blaðsíða 37
Blaðsíða 38
Blaðsíða 39
Blaðsíða 40
Blaðsíða 41
Blaðsíða 42
Blaðsíða 43
Blaðsíða 44
Blaðsíða 45
Blaðsíða 46
Blaðsíða 47
Blaðsíða 48
Blaðsíða 49
Blaðsíða 50
Blaðsíða 51
Blaðsíða 52
Blaðsíða 53
Blaðsíða 54
Blaðsíða 55
Blaðsíða 56
Blaðsíða 57
Blaðsíða 58
Blaðsíða 59
Blaðsíða 60
Blaðsíða 61
Blaðsíða 62
Blaðsíða 63
Blaðsíða 64
Blaðsíða 65
Blaðsíða 66
Blaðsíða 67
Blaðsíða 68
Blaðsíða 69
Blaðsíða 70
Blaðsíða 71
Blaðsíða 72
Blaðsíða 73
Blaðsíða 74
Blaðsíða 75
Blaðsíða 76
Blaðsíða 77
Blaðsíða 78
Blaðsíða 79
Blaðsíða 80
Blaðsíða 81
Blaðsíða 82
Blaðsíða 83
Blaðsíða 84
Blaðsíða 85
Blaðsíða 86
Blaðsíða 87
Blaðsíða 88
Blaðsíða 89
Blaðsíða 90
Blaðsíða 91
Blaðsíða 92
Blaðsíða 93
Blaðsíða 94
Blaðsíða 95
Blaðsíða 96
Blaðsíða 97
Blaðsíða 98
Blaðsíða 99
Blaðsíða 100

x

Atlantica

Beinir tenglar

Ef þú vilt tengja á þennan titil, vinsamlegast notaðu þessa tengla:

Tengja á þennan titil: Atlantica
https://timarit.is/publication/1840

Tengja á þetta tölublað:

Tengja á þessa síðu:

Tengja á þessa grein:

Vinsamlegast ekki tengja beint á myndir eða PDF skjöl á Tímarit.is þar sem slíkar slóðir geta breyst án fyrirvara. Notið slóðirnar hér fyrir ofan til að tengja á vefinn.