Skinfaxi

Volume

Skinfaxi - 01.02.1978, Page 31

Skinfaxi - 01.02.1978, Page 31
NÆRINGAKGULDI. Möðaltal fyrir 100g Prótein 23g Kateium 0,7g Fita 14g Hítaeinlngar 234 dagspörf Próteín 45* Kalcíum 0.8 - li>reeddur ODYR OG GOÐUR Bragðgóður á brauði, enda gerður úr Gouda og Óðalsosti. Skeriö hann helst með strengskera. Bráðnar vel og því hentugur til matargerðar. Byggjum upp borðum ost. ostur eykw.0 orku léttir hmd SKINFAXI

x

Skinfaxi

Direct Links

If you want to link to this newspaper/magazine, please use these links:

Link to this newspaper/magazine: Skinfaxi
https://timarit.is/publication/334

Link to this issue:

Link to this page:

Link to this article:

Please do not link directly to images or PDFs on Timarit.is as such URLs may change without warning. Please use the URLs provided above for linking to the website.