Fréttablaðið - 16.07.2016, Síða 21

Fréttablaðið - 16.07.2016, Síða 21
Grillaðu grænmeti eins og meistari með hjálp myndbandanna okkar á islenskt.is Skerið í bita. Veltið upp úr sesamolíu og sojasósu. Stráið sesamfræjum, salti og pipar yfir. Vefjið í álpappír og grillið í 5 mín. SPERGILKÁL 1 6 -0 7 -2 0 1 6 0 5 :3 8 F B 0 7 2 s _ P 0 5 2 K .p 1 .p d f F B 0 7 2 s _ P 0 3 7 K .p 1 .p d f F B 0 7 2 s _ P 0 2 1 K .p 1 .p d f F B 0 7 2 s _ P 0 3 6 K .p 1 .p d f A u to m a tio n P la te re m a k e : 1 A 0 4 -C D A 0 1 A 0 4 -C C 6 4 1 A 0 4 -C B 2 8 1 A 0 4 -C 9 E C 2 7 5 X 4 0 0 .0 0 1 4 A F B 0 7 2 s _ 1 5 _ 7 _ 2 0 1 6 C M Y K

x

Fréttablaðið

Beinleiðis leinki

Hvis du vil linke til denne avis/magasin, skal du bruge disse links:

Link til denne avis/magasin: Fréttablaðið
https://timarit.is/publication/108

Link til dette eksemplar:

Link til denne side:

Link til denne artikel:

Venligst ikke link direkte til billeder eller PDfs på Timarit.is, da sådanne webadresser kan ændres uden advarsel. Brug venligst de angivne webadresser for at linke til sitet.