Morgunblaðið - 15.04.1999, Page 31
AUCLÝSINCASTOFA
MORGUNBLAÐIÐ
FIMMTUDAGUR 15. APRÍL 1999 31
Kjötbollur
í sósu með
kartöflumús
Nauta-
Lambahakk
Bacon Bitsi
fxvi?.'-'.
'CA Garlic & CT|
Parsley salt
Svínaskinka
18 sneiðar
Italíaiv.
Súrsætt
svínakjöt
,8alu<i
9#iw
Pepper j
Seasoning
Italian Seasoning
Salat Suprime
Seasoning
Tagliatelle
500 gr.
Fersk jarðarber
250 gr.
Garlic Pasta
sósa, 400 gr.
Basil Pasta
sósa
Caneloni
Gnocchi
500 gr.
Sólgrjón^ CfljV
500 gr-
gryn
it'iUn'fcke1
Spaghetti
500 gr.
Hvítlauks
smábrauð
fín og gróf
Sólgrjón
950 gr.
Te grisjur 50 stk.
Earl Grey,
English breakfast og
Scottish breakfast te,
25 sik. mmamm
50 TEA BiXCS
Darjeeling,
Queens og
Ceylon te,
25 stk.
Havre Fras, 375 gr.
Guldkorn, 500 gr.
Te grisjur 25 stk.
t>jónusta í
þína þágu
mm m x^E>ioirirfi wjjy*. laihd
Hagamel, Reykjavík • Seljabraut, Reykjavík • Vesturbergi, Reykjavík • Selásbraut, Reykjavík • Gilsbúð, Carðabœ • Miðbœ, Akranesi • Borgarbraut, Stykkishólmi
llholti, Olafsvik • Olafsbraut, Ólafsvík • Vitastíg, Bolungarvík • Lœkjargötu, Siglufirði • Aðalgötu, Ólafsfirði • Álaugarvegi, Höfn • Tryggvagötu, Selfossi • Breiðumörk, Hveragerði.
*•' Cor%1
DAKJBiLNC V&
ÍbTtAtUlfi
?Crw05HT 56a
V..S I- . i TíÁ
25TMðJQ».
tter v/í-GHr ím
jjttisbbreakfai